BES CHOCO™60 CBI
Çikolatanızı Daha Dayanıklı Yapmanın Doğal Yolu
- Çikolatanın ısı direncini arttırır. Raf ömrü boyunca ürün kalitesinin yükseltilmesine yardımcı olur.
- Sıcak ve Tropik İklimbölgesindeki üretici ve tüketiciler için ideal kakao yağı eşdeğeridir.
- Çikolata olarak adlandırılan kaplamalı ve kalıplandırılan ürünlerin üretiminde Türk Gıda Kodeksi Çikolata ve Çikolatalı Ürünler Tebliği’ne göre toplam çikolata reçetesi üzerinden %5 oranında eklenebilir.
- Kakao yağındaki kalite dalgalanmalarını standardize eder.
- Kakao yağına kıyasla daha yüksek NMR değerlerine sahip olduğu için sütlü çikolata üretiminde süt yağından gelen yumuşatıcı etkiyi azaltır ve bu sayede ürüne CBE tipine göre %25 seviyesine kadar süt yağı eklenebilir.
- Çikolata ve çikolata kaplamalı ürünlerde maliyet düşüsü sağlar
- Hidrojene edilmemiş olup trans yağ içermez
Çikolatanızı Daha Dayanıklı Yapmanın Doğal Yolu ” BES CHOCO™ 60 CBI
Uygulama Alanları
1. Tablet Çikolatalar
- Sütlü Çikolatalar
- Bitter Çikolatalar
2. Yüksek Kalite Çikolata Kaplamaları
- Gofret
- Bisküvi
- Nuga Bar
- Marşmelov
3. Dolgu Çikolatalar
- Dolgulu Bitter Çikolatalar
- Dolgulu Sütlü Çikolatalar
4. Süper Kaplamalar
5. Drajeler
Ambalaj Tipi
20 kg'lik PE torbalı karton