Bisküvi - Kek Yağları
|
Hamur için ideal formül / Son üründe gevrek yapıyı destekler / Uzun raf ömrü sağlar / Oksidasyona karşı dirençlidir / Elastik yapı sayesinde hamur işlemeyi kolaylaştırır / Depozit öncesi hava kabarcıklarının hamura homojen şekilde yayılmasını destekler. Kıtır ve hafif kurabiye yapımında idealdir. / Hamur yapısındaki ısı transferini her noktaya eşit dağılımını destekler
|
Bisküvi, gofret, kraker hamurları
|
Çikolata - Kaplama Yağları
|
Laurik - Non Laurik yağ seçenekleri / Trans free seçeneği ( tüm CBS grubu ve Bes 35 TF CBR) / Temperleme gerektirmez / Nötr tat ve kokudadır. / Oksidasyon stabilitesi yüksektir / Dik erime eğrisine sayesinde ağızda mükemmel erime sağlar / hızlı kristalize olur / Fat bloom stabilitesi yüksektir
|
Kaplama yapılan kokolin ürünler , kokolin tabletler , tüm kokolin kaplanan ürünler (bisküvi, gofret ,barlar..), konfiseri üretimi ,kalıplı ürünler
|
Dolgu Yağları
|
Laurik kaplamalar için idealdir / Fat bloom 'un ana nedenlerinden olan laurik -- non laurik uyumsuzlugun ortadan kaldırır. / Raf ömrü boyunca stabil yumuşaklığa sahip yüksek kaliteli iç dolgular üretilebilir.
|
Laurik iç dolgu
|
Krem Şanti - Toffee - Dondurma Yağları
|
Mükemmel hava alma ve hava tutma performansı / Köpük yapısında tokluk ve hacim sağlar
|
Krem şanti
|
Kızartma - Bulyon Yağları
|
Kızartma sırasında uygulamalarında yüksek stabilite / Geç kararma / Geç köpürme / Yüksek dumanlanma ve yanma derecesi / Kızartılmış ürünlerde uzun bekleme süresi ve tat kalitesi sunar / Yüksek dayanıklılığı nedeniyle diğer yağ cinslerine göre maliyet avantajı sağlar / Ön kızartma uygulamalarında kıtır ve parlak yüzey eldesi
|
Dondurulmuş ürünler- ön kızartma, patates cipsi, tüm kızartma uygulamaları (et, sebze, balık ve kaplamalı ürünler), kuruyemiş kızartma uygulamaları
|