Çikolata - Kaplama Yağları

Çikolata - Kaplama Yağları

Ürün Adı Avantajları Uygulama Alanı
Sürülebilir Çikolata Kreması Yağları Uzun Raf ömrü / Yağ ayrışmasına karşı yüksek stabilite / Oda şartlarında sürülebilir / Çikolata kremasında homojen, pürüzsüz yapı / Naturel tat Sürülebilir Çikolata, yumuşak dolgu kremaları
Kaplama Yağları Laurik - Non Laurik yağ seçenekleri / Trans free seçeneği ( tüm CBS grubu ve Bes 35 TF CBR) / Temperleme gerektirmez / Nötr tat ve kokudadır. / Oksidasyon stabilitesi yüksektir / Dik erime eğrisine sayesinde ağızda mükemmel erime sağlar / hızlı kristalize olur / Fat bloom stabilitesi yüksektir Kaplama yapılan kokolin ürünler , kokolin tabletler , tüm kokolin kaplanan ürünler (bisküvi, gofret ,barlar..), konfiseri üretimi ,kalıplı ürünler
Kakao Yağı Alternatifleri Kakao yağı ile tam uyum gösterir / Fat bloom a karşı stabiliteyi arttırır / Bes Choco 60 ürünü ısı stabilitesini yükseltir, sıcak bölgelerde son üründe erimeye karşı direnci arttırır / Ağızda kakao yağı gibi eriyerek mükemmel tat ve erime profili sağlar / Non-laurik, temperleme gerektirir Çikolata ürünleri, çikolata kaplamaları ürünler, fındık ezmesi ve türevleri içeren dolgulu çikolatalar
Bariyer Yağları Trans Free'dir / Biskuvi - karamel- marshmellow vb. kaplanacak ürünler ile kaplama arasında bariyer görevi görür / Yağ mügrasyonları engellediği için farklı cins yağların tek uygulamada kullanımında kolaylık sağlar Tüm ara kat uygulamaları - yağ geçişinin engellenecek yüzeyler
Çikolata - Kaplama Yağları Laurik - Non Laurik yağ seçenekleri / Trans free seçeneği ( tüm CBS grubu ve Bes 35 TF CBR) / Temperleme gerektirmez / Nötr tat ve kokudadır. / Oksidasyon stabilitesi yüksektir / Dik erime eğrisine sayesinde ağızda mükemmel erime sağlar / hızlı kristalize olur / Fat bloom stabilitesi yüksektir Kaplama yapılan kokolin ürünler , kokolin tabletler , tüm kokolin kaplanan ürünler (bisküvi, gofret ,barlar..), konfiseri üretimi ,kalıplı ürünler